cv mallar

Här hittar du bäst CV-mallar

Är det dags att börja söka jobb? Var det längesen du skrev ett CV eller är det första gången? Oavsett varför du behöver skriva ett CV kan du behöva en riktigt bra mall att utgå från. Nu mer än någonsin gäller det att ha ett bra, snyggt och professionellt CV och som gärna sticker ut bland mängden. Vi hjälper dig att hitta de bästa CV-mallarna!

Är det dags att börja söka jobb? Var det längesen du skrev ett CV eller är det första gången? Oavsett varför du behöver skriva ett CV kan du behöva en riktigt bra mall att utgå från. Nu mer än någonsin gäller det att ha ett bra, snyggt och professionellt CV och som gärna sticker ut bland mängden. Vi hjälper dig att hitta de bästa CV-mallarna!

Onlinetjänst eller skriva i Word med CV-mall?

Att välja att skriva sitt CV med hjälp av en onlinetjänst med olika CV-mallar eller att skriva den i Word med en CV-mall som utgångspunkt kan vara ett avgörande ställningstagande.  

Att använda onlinetjänst för CV

Fördelen med en onlinetjänst är att det går snabbt att få ihop ett riktigt snyggt och proffsigt CV och du kan oftast snabbt skifta mellan olika designer. Detta passar alltså dig som inte har så mycket tid att lägga eller känner att du inte behärskar att skapa din alldeles egna unika design i Word även med en mall i grunden. Nackdelen är att mallarna används av många och du får inte det där unika som du kanske behöver för att sticka ut bland många sökande i den första gallringen.

Att använda CV-mall i Word

Fördelen att använda CV-mall i Word är att du har fullständig kontroll över din design och du kan få din egen alldeles unika design. Med en mall som grund får du en riktigt bra start för att spara tid istället för att göra allting från scratch. Detta passar dig som verkligen vill satsa till 100% på att lyckas ta dig till en intervju och för dig som känner att du klarar av att jobba med designen på egen hand. Nackdelen är att det kan ta väldigt lång tid att bli klar.

Bäst onlinetjänst med CV-mallar

 

En av de bästa onlinetjänsterna för CV-mallar är CV-mallen. De har professionella mallar som är framtagna av rekryterare och designers. Tjänsten är mycket enkel där du fyller i din information och sen kan du enkelt byta mellan olika layouter.

Det finns mer än 20 olika mallar att välja mellan i olika utföranden som eleganta, moderna eller kreativa. En viss anpassning kan göras med att byta ut färger, välja ett annat typsnitt och göra några ändringar i layouten.

CV-mallen hjälper dig med rättstavning och grammatik och du kan dessutom få ditt CV på ett annat språk med språkanpassade mallar.

Baskontot för tjänsten är gratis och ger dig tillgång till alla mallar men du kan bara göra ett CV och ett personligt brev. Betalar du 129 kronor per månad för tjänsten kan du göra 3 CV och 3 personliga brev. Du slipper då också tjänstens logotyp i ditt CV samt att du kan ladda ner ditt CV som pdf. I gratisversionen har du bara tillgång till ditt CV online och kan skicka en länk till ditt digitala CV vid en jobbansökan.

Bäst tjänst för att ladda ner CV-mall

 

cv mall

En av de bästa tjänsterna där du kan ladda ner CV-mallar och arbeta med dem i Word är cv-mall.com. Här hittar du mallar som är snygga och moderna. De är helt gratis och du kan redigera dem utan några begränsningar och där du kan styra din design helt efter egen smak.

Det allra bästa med denna tjänst är att du kan få mallar anpassade för specifika yrken! Välj en allmän mall eller en mall för lärare, förskollärare, socionom, säljare, rektor, sjuksköterska, läkare, marknadsförare eller ingenjör.

Hos cv-mall kan du också titta på förifyllda exempel och fastnar du för någon laddar du enkelt hem samma design och gör det till ditt eget.

 

 Få hjälp med att skriva CV

 

 

Cowrite är en ny tjänst som hjälper både arbetsgivare och arbetssökande med automatisk skrivna jobannonser, personliga brev och CV.  Deras dynamiska CV-mall hjälper dig att skriva ett välformulerat och säljande CV.

Genom att  skapa en personlig profil och sedan besvara ett antal frågor om det jobb du söker så får du flera personligt anpassade textförslag. Du väljer det förslag som passar dig bäst och betalar sedan för att få använda det. 

Du kan även hitta gratis cv-mallar på sajten.

Vilket fackförbund passar dig?

Om du är osäker på vilket förbund som passar dig och ditt yrke bäst så kan du använda vårt sök nedan. Sök på yrke eller yrkesområde.