Vision

Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, landsting, regioner, privata företag eller kyrkan. Många är också studenter med siktet inställt på arbete inom välfärden. Vision har 199 000 medlemmar och är ett partipolitiskt obundet fackförbund som ingår i TCO - Tjänstemännens Centralorganisation.

Vision
 • Webbsida

  vision.se

 • Kostnad/månad

  60 - 301 kr

 • Antal medlemmar

  199000 st

 • Medlemstyp

  N/A

 • Tillhör centralorganisation

  TCO

 • A-Kassa

  Navn: Namn: Arbetslöshetskassan Vision, Pris: 99 kr/måna
  Pris: Akassan Vision

Andra förbund som kan vara av intresse för dig:

SVERIGES STÖRSTA FACKFÖRBUND

- För dig som arbetar som tjänsteman i det privata arbetslivet.

 

- Befattning, utbildning och lön spelar ingen roll.

 

- Bli medlem i Unionen - Just nu 3 månader gratis - spara upp till 705 kr!

 

 • Bra medlemsförmåner
 • Inkomstförsäkring
 • Juridiskt stöd
Unionen

FÖR DIG SOM ÄR CHEF

Bli medlem i Ledarna - Sveriges cheforganisation - från 327kr/mån.

 

 • För chefer i alla branscher
 • Inkomstförsäkring
 • Över 90 000 medlemmar
Ledarna

Mer om fackförbundet Vision

Vision är Sveriges största fackförbund för chefer i offentlig verksamhet men förbundet vänder sig till nästa alla över hela arbetsmarknaden. Förbundet bytte namn 2011 och hette tidigare SKTF - Sverige kommunaltjänstemannaförbund. Medlemmarna representerar över 4 000 yrken som exempelvis chefer, ingenjörer, personalvetare, socialsekreterare, ekonomer, präster, behandlingsassistenter, administratörer, medicinska sekreterare och tandsköterskor och många medlemmar är akademiker.

Medlemskap i Vision

Nästan alla på hela arbetsmarknaden som arbetar inom kommun, region, privata bolag och kyrkan kan vara med i Vision oavsett om du är fast anställd, visstids- eller projektanställd och oavsett om du jobbar heltid eller deltid. Du som är student kan också vara med i Vision.

Medlemsavgifterna i Vision sätts efter din lön där avgiften blir mellan 60 – 301 kronor i månaden.

Inkomstförsäkring hos Vision

Som medlem i Vision ingår det en inkomstförsäkring. Inkomstförsäkringen innebär att du kan få upp till 80 procent av din lön upp till 100 000 kronor. Ersättningen betalas ut som högst i 160 dagar. Genom att teckna en tilläggsförsäkring kan ersättningstiden förlängas med ytterligare 100 dagar.

Visions A-kassa

För att kunna ta del av en inkomstförsäkring behöver du vara medlem i en a-kassa. Som medlem i Akassan Vision betalar du 118 kronor.

Andra försäkringar som medlem

Medlemmar i Vision kan teckna förmånliga försäkringar genom Skandia och Folksam. Bland försäkringarna finns livförsäkring, familjeskydd, sjukförsäkring, trygghetskapitalförsäkring, diagnosförsäkring, olycksfallsförsäkring, barn- och gravidförsäkring och flera andra försäkringar.

Andra förmåner som medlem

Vision har en hel del medlemsförmåner för sina medlemmar som rådgivning och stöd kring din anställning, lönecoachning, pensionsrådgivning och juridiskt stöd vid rättstvister. Du kan också ta del av olika karriärtjänster som samtal med karriärrådgivare, intervjuträning, och granskning av CV och profil på LinkedIn.

För din fritid och semester finns det bra medlemspriser på träningskort på Actic, böcker på Adlibris och Bokus, semesterstugor i Sverige, semesterboende i Italien och rabatter på hotell i Norden samt tågresor med SJ.

Med bra avtal genom SEB, Danske Bank och Nordea kan du även ansöka om förmånliga medlemslån och bolån.