Fackförbund för Juristassistent

Här hittar du fackförbund som är vanliga för dig som juristassistent. Just nu har vi två fackförbund som matchar det här yrket i vårt register. Vi uppdaterar vårt register regelbundet för att vara så korrekta som möjligt när det gäller avtal, villkor och erbjudanden från fackföreningar, fackförbund och a-kassor som företräder yrket juristassistent.

  • Antal Svenska fackförbund

    2 st

  • Kostnad/månad

    49-272 kr

  • Medlemstyper

    Anställd, Egenföretagare, Student

  • Typ av arbetsgivare

    Statlig 2 st, Privat 1 st

Övriga förbund för Juristassistent

De fackförbund som företräder juristassistent har gemensamt ca 229 878 medlemmar i Sverige. När du väljer fack som juristassistent kan det vara en god idé att även kolla med dina arbetskamrater vilket fackförbund och vilken a-kassa de är med i. På den här sidan hittar du även aktuella erbjudanden och förmåner från fackförbund och fackföreningar anpassade just för ditt yrke. Som medlem i ett fackförbund kan du ta del av försäkringar, juridisk konsultation och andra tjänster som gör att din anställning och vardag känns tryggare.

Vilket fackförbund passar dig?

Om du är osäker på vilket förbund som passar dig och ditt yrke bäst så kan du använda vårt sök nedan. Sök på yrke eller yrkesområde.