Chefspsykolog

Här hittar du fackförbund som är vanliga för dig som chefspsykolog. Just nu har vi två fackförbund som matchar det här yrket i vårt register. Vi uppdaterar vårt register regelbundet för att vara så korrekta som möjligt när det gäller avtal, villkor och erbjudanden från fackföreningar, fackförbund och a-kassor som företräder yrket chefspsykolog.


Som chefspsykolog är det vanligt att man arbetar inom hälso och sjukvård. Liknande yrken är till exempel barnpsykolog, arbetslivskonsult och ptp-psykolog.

 • Antal Svenska fackförbund

  2 st

 • Kostnad/månad

  386-452 kr

 • Medlemstyper

  Anställd

 • Typ av arbetsgivare

  Statlig 1 st, Privat 2 st

Erbjudanden från vanliga förbund för Chefspsykolog

Inkomstförsäkring ingår (upp till 80 000 kr/mån, max 150 dagar) Pris: 330-406 kr/mån Sveriges enda fackförbund bara för chefer

Ledarna

 • Sveriges enda fackförbund bara för chefer. 
 • Sveriges mest detaljerade lönestatistik för chefer
 • Bli medlem i Ledarna - Sveriges chefsorganisation

Annonslänk

Övriga förbund för Chefspsykolog

De fackförbund som företräder chefspsykolog har gemensamt ca 112 600 medlemmar i Sverige. När du väljer fack som chefspsykolog kan det vara en god idé att även kolla med dina arbetskamrater vilket fackförbund och vilken a-kassa de är med i. På den här sidan hittar du även aktuella erbjudanden och förmåner från fackförbund och fackföreningar anpassade just för ditt yrke. Som medlem i ett fackförbund kan du ta del av försäkringar, juridisk konsultation och andra tjänster som gör att din anställning och vardag känns tryggare.

Vilket fackförbund passar dig?

Om du är osäker på vilket förbund som passar dig och ditt yrke bäst så kan du använda vårt sök nedan. Sök på yrke eller yrkesområde.