Byggnadsinspektör

Här hittar du fackförbund som är vanliga för dig som byggnadsinspektör. Just nu har vi tre fackförbund som matchar det här yrket i vårt register. Vi uppdaterar vårt register regelbundet för att vara så korrekta som möjligt när det gäller avtal, villkor och erbjudanden från fackföreningar, fackförbund och a-kassor som företräder yrket byggnadsinspektör.


Som byggnadsinspektör är det vanligt att man arbetar inom administration ekonomi juridik. Liknande yrken är till exempel byggnadslovshandläggare, energiexpert och skyddsrumsinspektör.

 • Antal Svenska fackförbund

  3 st

 • Kostnad/månad

  N/A

 • Medlemstyper

  Anställd

 • Typ av arbetsgivare

  Statlig 3 st, Privat 2 st

Övriga förbund för Byggnadsinspektör

Vilket fackförbund passar dig?

Om du är osäker på vilket förbund som passar dig och ditt yrke bäst så kan du använda vårt sök nedan. Sök på yrke, yrkesområde eller förbund.


De fackförbund som företräder byggnadsinspektör har gemensamt ca 450 500 medlemmar i Sverige. När du väljer fack som byggnadsinspektör kan det vara en god idé att även kolla med dina arbetskamrater vilket fackförbund och vilken a-kassa de är med i. På den här sidan hittar du även aktuella erbjudanden och förmåner från fackförbund och fackföreningar anpassade just för ditt yrke. Som medlem i ett fackförbund kan du ta del av försäkringar, juridisk konsultation och andra tjänster som gör att din anställning och vardag känns tryggare.

Kommentera eller ställ en fråga

Här kan du kommentera eller ställa en fråga om ett specifikt förbund eller skriva en generell kommentar eller fråga. Din emailadress visas aldrig offentligt på sajten.

Senaste kommentarer och frågor

Ingen har kommenterat ännu.