Verksjurist

Här hittar du fackförbund som är vanliga för dig som verksjurist. Just nu har vi ett fackförbund som matchar det här yrket i vårt register. Vi uppdaterar vårt register regelbundet för att vara så korrekta som möjligt när det gäller avtal, villkor och erbjudanden från fackföreningar, fackförbund och a-kassor som företräder yrket verksjurist.


Som verksjurist är det vanligt att man arbetar inom administration ekonomi juridik. Liknande yrken är till exempel kommunjurist, stadsadvokat och förvaltningsjurist.

 • Antal Svenska fackförbund

  1 st

 • Kostnad/månad

  85-251 kr

 • Medlemstyper

  Anställd

 • Typ av arbetsgivare

  Statlig 0 st, Privat 1 st

Erbjudanden från vanliga förbund för Verksjurist

För akademiker

- Jusek är förbundet för jurister, ekonomer, systemvetare, personalvetare, kommunikatörer och samhällsvetare.

- Bli medlem i Jusek från 85kr per månad

- A-kassa 110 kr per månad

Jusek

Vilket fackförbund passar dig?

Om du är osäker på vilket förbund som passar dig och ditt yrke bäst så kan du använda vårt sök nedan. Sök på yrke, yrkesområde eller förbund.


De fackförbund som företräder verksjurist har gemensamt ca 85 000 medlemmar i Sverige. När du väljer fack som verksjurist kan det vara en god idé att även kolla med dina arbetskamrater vilket fackförbund och vilken a-kassa de är med i. På den här sidan hittar du även aktuella erbjudanden och förmåner från fackförbund och fackföreningar anpassade just för ditt yrke. Som medlem i ett fackförbund kan du ta del av försäkringar, juridisk konsultation och andra tjänster som gör att din anställning och vardag känns tryggare.

Kommentera eller ställ en fråga

Här kan du kommentera eller ställa en fråga om ett specifikt förbund eller skriva en generell kommentar eller fråga. Din emailadress visas aldrig offentligt på sajten.

Senaste kommentarer och frågor

Ingen har kommenterat ännu.