Fackförbund för Ventilationsmontör

Här hittar du fackförbund som är vanliga för dig som ventilationsmontör. Just nu har vi två fackförbund som matchar det här yrket i vårt register. Vi uppdaterar vårt register regelbundet för att vara så korrekta som möjligt när det gäller avtal, villkor och erbjudanden från fackföreningar, fackförbund och a-kassor som företräder yrket ventilationsmontör.

 • Antal Svenska fackförbund

  2 st

 • Kostnad/månad

  58-640 kr

 • Medlemstyper

  Anställd, Student

 • Typ av arbetsgivare

  Statlig 0 st, Privat 2 st

Övriga förbund för Ventilationsmontör

De fackförbund som företräder ventilationsmontör har gemensamt ca 132 182 medlemmar i Sverige. När du väljer fack som ventilationsmontör kan det vara en god idé att även kolla med dina arbetskamrater vilket fackförbund och vilken a-kassa de är med i. På den här sidan hittar du även aktuella erbjudanden och förmåner från fackförbund och fackföreningar anpassade just för ditt yrke. Som medlem i ett fackförbund kan du ta del av försäkringar, juridisk konsultation och andra tjänster som gör att din anställning och vardag känns tryggare.

Vilket fackförbund passar dig?

Om du är osäker på vilket förbund som passar dig och ditt yrke bäst så kan du använda vårt sök nedan. Sök på yrke eller yrkesområde.