Väktare

Här hittar du fackförbund som är vanliga för dig som väktare. Just nu har vi ett fackförbund som matchar det här yrket i vårt register. Vi uppdaterar vårt register regelbundet för att vara så korrekta som möjligt när det gäller avtal, villkor och erbjudanden från fackföreningar, fackförbund och a-kassor som företräder yrket väktare.


Som väktare är det vanligt att man arbetar inom säkerhetsarbeten. Liknande yrken är till exempel slottsvakt, spelhallsvakt och ambassadväktare.

 • Antal Svenska fackförbund

  1 st

 • Kostnad/månad

  N/A

 • Medlemstyper

  N/A

 • Typ av arbetsgivare

  Statlig 0 st, Privat 1 st

Övriga förbund för Väktare

Vilket fackförbund passar dig?

Om du är osäker på vilket förbund som passar dig och ditt yrke bäst så kan du använda vårt sök nedan. Sök på yrke, yrkesområde eller förbund.


De fackförbund som företräder väktare har gemensamt ca 63 000 medlemmar i Sverige. När du väljer fack som väktare kan det vara en god idé att även kolla med dina arbetskamrater vilket fackförbund och vilken a-kassa de är med i. På den här sidan hittar du även aktuella erbjudanden och förmåner från fackförbund och fackföreningar anpassade just för ditt yrke. Som medlem i ett fackförbund kan du ta del av försäkringar, juridisk konsultation och andra tjänster som gör att din anställning och vardag känns tryggare.

Kommentera eller ställ en fråga

Här kan du kommentera eller ställa en fråga om ett specifikt förbund eller skriva en generell kommentar eller fråga. Din emailadress visas aldrig offentligt på sajten.

Senaste kommentarer och frågor

 • Pernilla

  Jag jobbar timmar som väktare på ett mindre företag. 1 timma/dag.
  Fick vetskap om att när man bara jobbar 1 timma ska man få betalt för 2 timmar, stämmer det?
  (Jag är med i metall fackförbund idag, vet inte vad väktare ska tillhöra)

 • Ahmed

  Om man gjort VU1 och klart sina 160 timmar och efter månader då blir man arbetsförbud,
  Vad händer om man blir planerat på ett schema efter de om månader fast man arbetsförbud och på prov anställning?