Receptionist

Här hittar du fackförbund som är vanliga för dig som receptionist. Just nu har vi fyra fackförbund som matchar det här yrket i vårt register. Vi uppdaterar vårt register regelbundet för att vara så korrekta som möjligt när det gäller avtal, villkor och erbjudanden från fackföreningar, fackförbund och a-kassor som företräder yrket receptionist.


Som receptionist är det vanligt att man arbetar inom försäljning inköp marknadsföring. Liknande yrken är till exempel sjukhusvärd, sporthallsreceptionist och utställningsvärd.

 • Antal Svenska fackförbund

  4 st

 • Kostnad/månad

  50-272 kr

 • Medlemstyper

  Anställd, Egenföretagare

 • Typ av arbetsgivare

  Statlig 2 st, Privat 3 st

Erbjudanden från vanliga förbund för Receptionist

Unionen - Sveriges största fackförbund

 

- För dig som arbetar som tjänsteman i den privata sektorn.

 

- Befattning, utbildning och lön spelar ingen roll. 

 

- Gör som 600 000 andra - Bli medlem i Unionen.

 

 • Inkomstförsäkring
 • Lönerådgivning
 • Rättsligt stöd och hjälp
Unionen

Övriga förbund för Receptionist

Vilket fackförbund passar dig?

Om du är osäker på vilket förbund som passar dig och ditt yrke bäst så kan du använda vårt sök nedan. Sök på yrke, yrkesområde eller förbund.


De fackförbund som företräder receptionist har gemensamt ca 1 015 000 medlemmar i Sverige. När du väljer fack som receptionist kan det vara en god idé att även kolla med dina arbetskamrater vilket fackförbund och vilken a-kassa de är med i. På den här sidan hittar du även aktuella erbjudanden och förmåner från fackförbund och fackföreningar anpassade just för ditt yrke. Som medlem i ett fackförbund kan du ta del av försäkringar, juridisk konsultation och andra tjänster som gör att din anställning och vardag känns tryggare.

Kommentera eller ställ en fråga

Här kan du kommentera eller ställa en fråga om ett specifikt förbund eller skriva en generell kommentar eller fråga. Din emailadress visas aldrig offentligt på sajten.

Senaste kommentarer och frågor

 • Maria

  Jag har fått jobb som receptionist på ett hotell. Nu undrar jag vilken A-kassa jag ska tillhöra? Finns det alternativ? Jag vill inte bli medlem i ett fackförbund utan bara tillhöra en A-kassa. Kan jag göra det? Mycket tacksam för svar! Vart kan jag ringa för att tala med någon om detta? MVH/ Maria

 • Stefan Eriksson

  vad är avtalsenlig lön för en receptionist

 • Mohsen Rahimi

  Hej, jag jobbar på ett gym som receptionist och gruppträningsinstruktör. jag har en chef som remissbehandlar oss anställda, lyssnar inte på våra behov och gör ingenting för att förbättra miljön trots att vi har sagt till honom flera gånger. jag undrar vilket fack jag måste vända mig till om jag ska ha hjälp med detta?

 • Karin Mellbris

  Hej! Jag jobbar som receptionist på en Capio City klinik. Är det då Vision jag ska vara med i? Är nu med i Kommunal. Hälsningar Karin