Fackförbund för Hälso- och sjukvårdsstrateg

Här hittar du fackförbund som är vanliga för dig som hälso- och sjukvårdsstrateg. Just nu har vi två fackförbund som matchar det här yrket i vårt register. Vi uppdaterar vårt register regelbundet för att vara så korrekta som möjligt när det gäller avtal, villkor och erbjudanden från fackföreningar, fackförbund och a-kassor som företräder yrket hälso- och sjukvårdsstrateg.

 • Antal Svenska fackförbund

  2 st

 • Kostnad/månad

  50-300 kr

 • Medlemstyper

  Anställd, Student

 • Typ av arbetsgivare

  Statlig 2 st, Privat 1 st

Erbjudanden från vanliga förbund för Hälso- och sjukvårdsstrateg

Du kan vara med oavsett om du är tillsvidareanställd, visstidsanställd eller projektanställd, och oavsett om du jobbar heltid eller deltid. För dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrka och bolag i välfärden Inkomstförsäkring ingår (upp till 100 000 kr/mån, max 160 dagar) Pris: 60–299 kr/mån
 • Inkomstförsäkring i toppklass ingår.
 • Stöd och råd i allt som rör ditt jobb
 • Bli medlem 3 månader utan kostnad – spara upp till 900 kr!

Annonslänk

Övriga förbund för Hälso- och sjukvårdsstrateg

De fackförbund som företräder hälso- och sjukvårdsstrateg har gemensamt ca 302 000 medlemmar i Sverige. När du väljer fack som hälso- och sjukvårdsstrateg kan det vara en god idé att även kolla med dina arbetskamrater vilket fackförbund och vilken a-kassa de är med i. På den här sidan hittar du även aktuella erbjudanden och förmåner från fackförbund och fackföreningar anpassade just för ditt yrke. Som medlem i ett fackförbund kan du ta del av försäkringar, juridisk konsultation och andra tjänster som gör att din anställning och vardag känns tryggare.

Vilket fackförbund passar dig?

Om du är osäker på vilket förbund som passar dig och ditt yrke bäst så kan du använda vårt sök nedan. Sök på yrke eller yrkesområde.