Deprecated: Using ${var} in strings is deprecated, use {$var} instead in /home/managefackforbun/public_html/vendor/silverstripe/framework/src/Control/HTTPRequest.php on line 583
Hitta rätt fackförbund som Fysionom - Fackförbund.nu

Fysionom

Här hittar du fackförbund som är vanliga för dig som fysionom. Just nu har vi ett fackförbund som matchar det här yrket i vårt register. Vi uppdaterar vårt register regelbundet för att vara så korrekta som möjligt när det gäller avtal, villkor och erbjudanden från fackföreningar, fackförbund och a-kassor som företräder yrket fysionom.


Som fysionom är det vanligt att man arbetar inom hälso och sjukvård. Liknande yrken är till exempel feldenkreispedagog, fysioterapeut och sjukgymnast.

 • Antal Svenska fackförbund

  1 st

 • Kostnad/månad

  N/A

 • Medlemstyper

  N/A

 • Typ av arbetsgivare

  Statlig 0 st, Privat 1 st

Övriga förbund för Fysionom

De fackförbund som företräder fysionom har gemensamt ca 12 165 medlemmar i Sverige. När du väljer fack som fysionom kan det vara en god idé att även kolla med dina arbetskamrater vilket fackförbund och vilken a-kassa de är med i. På den här sidan hittar du även aktuella erbjudanden och förmåner från fackförbund och fackföreningar anpassade just för ditt yrke. Som medlem i ett fackförbund kan du ta del av försäkringar, juridisk konsultation och andra tjänster som gör att din anställning och vardag känns tryggare.

Vilket fackförbund passar dig?

Om du är osäker på vilket förbund som passar dig och ditt yrke bäst så kan du använda vårt sök nedan. Sök på yrke eller yrkesområde.