Flyttkarl

Här hittar du fackförbund som är vanliga för dig som flyttkarl. Just nu har vi ett fackförbund som matchar det här yrket i vårt register. Vi uppdaterar vårt register regelbundet för att vara så korrekta som möjligt när det gäller avtal, villkor och erbjudanden från fackföreningar, fackförbund och a-kassor som företräder yrket flyttkarl.


Som flyttkarl är det vanligt att man arbetar inom transportyrken. Liknande yrken är till exempel godsdragare, ramparbetare och uppackare.

 • Antal Svenska fackförbund

  1 st

 • Kostnad/månad

  N/A

 • Medlemstyper

  N/A

 • Typ av arbetsgivare

  Statlig 0 st, Privat 1 st

Övriga förbund för Flyttkarl

De fackförbund som företräder flyttkarl har gemensamt ca 57 000 medlemmar i Sverige. När du väljer fack som flyttkarl kan det vara en god idé att även kolla med dina arbetskamrater vilket fackförbund och vilken a-kassa de är med i. På den här sidan hittar du även aktuella erbjudanden och förmåner från fackförbund och fackföreningar anpassade just för ditt yrke. Som medlem i ett fackförbund kan du ta del av försäkringar, juridisk konsultation och andra tjänster som gör att din anställning och vardag känns tryggare.

Kommentera eller ställ en fråga

Här kan du kommentera eller ställa en fråga om ett specifikt förbund eller skriva en generell kommentar eller fråga. Din emailadress visas aldrig offentligt på sajten.

Senaste kommentarer och frågor

 • Anna Löwgren

  Hej.
  Jag ska flytta nu i december 2021 och är intresserad av att anlita en flyttfirma som har ordentliga fackliga avtal och inte anställer människor utan kontrakt, m.m.
  Har ni några förslag på sådana flyttfirmor? Jag skulle även kunna tänka mig förslag på städfirmor med likadana principer.

 • Amin

  Hej! Arbetar utan ett kontrakt och är lite rädd för hur det kan sluta för mig.
  Vad ska jag göra?

 • Robin

  Hur går jag tillväga för att bli medlem ? Arbetar som flytt Karl

Vilket fackförbund passar dig?

Om du är osäker på vilket förbund som passar dig och ditt yrke bäst så kan du använda vårt sök nedan. Sök på yrke, yrkesområde eller förbund.