Spa-terapeut

Här hittar du fackförbund som är vanliga för dig som spa-terapeut. Just nu har vi ett fackförbund som matchar det här yrket i vårt register. Vi uppdaterar vårt register regelbundet för att vara så korrekta som möjligt när det gäller avtal, villkor och erbjudanden från fackföreningar, fackförbund och a-kassor som företräder yrket spa-terapeut.


Som spa-terapeut är det vanligt att man arbetar inom kropps och skönhetsvård. Liknande yrken är till exempel maskör, nagelskulptör och tandblekare.

 • Antal Svenska fackförbund

  1 st

 • Kostnad/månad

  N/A

 • Medlemstyper

  N/A

 • Typ av arbetsgivare

  Statlig 0 st, Privat 1 st

Övriga förbund för Spa-terapeut

Vilket fackförbund passar dig?

Om du är osäker på vilket förbund som passar dig och ditt yrke bäst så kan du använda vårt sök nedan. Sök på yrke, yrkesområde eller förbund.


De fackförbund som företräder spa-terapeut har gemensamt ca 155 000 medlemmar i Sverige. När du väljer fack som spa-terapeut kan det vara en god idé att även kolla med dina arbetskamrater vilket fackförbund och vilken a-kassa de är med i. På den här sidan hittar du även aktuella erbjudanden och förmåner från fackförbund och fackföreningar anpassade just för ditt yrke. Som medlem i ett fackförbund kan du ta del av försäkringar, juridisk konsultation och andra tjänster som gör att din anställning och vardag känns tryggare.

Kommentera eller ställ en fråga

Här kan du kommentera eller ställa en fråga om ett specifikt förbund eller skriva en generell kommentar eller fråga. Din emailadress visas aldrig offentligt på sajten.

Senaste kommentarer och frågor

 • Louise

  Hej.
  Jag är medlem i handels och har nu fått nytt jobb.
  Jag arbetar deltid på säsong som receptionist och deltid som skönhetsbehandlare/laserterapeut. Till hösten kommer jag börja heltid som skönhetsbehandlare.
  Kan jag stå kvar i handels eller måste jag byta till ett annat fackförbund?

  Mvh Louise