Sjukvårdsbiträde

Här hittar du fackförbund som är vanliga för dig som sjukvårdsbiträde. Just nu har vi ett fackförbund som matchar det här yrket i vårt register. Vi uppdaterar vårt register regelbundet för att vara så korrekta som möjligt när det gäller avtal, villkor och erbjudanden från fackföreningar, fackförbund och a-kassor som företräder yrket sjukvårdsbiträde.


Som sjukvårdsbiträde är det vanligt att man arbetar inom hälso och sjukvård. Liknande yrken är till exempel hemvårdsbiträde, hemtjänstpersonal och vårdare.

 • Antal Svenska fackförbund

  1 st

 • Kostnad/månad

  N/A

 • Medlemstyper

  N/A

 • Typ av arbetsgivare

  Statlig 0 st, Privat 1 st

Övriga förbund för Sjukvårdsbiträde

Vilket fackförbund passar dig?

Om du är osäker på vilket förbund som passar dig och ditt yrke bäst så kan du använda vårt sök nedan. Sök på yrke, yrkesområde eller förbund.


De fackförbund som företräder sjukvårdsbiträde har gemensamt ca 500 000 medlemmar i Sverige. När du väljer fack som sjukvårdsbiträde kan det vara en god idé att även kolla med dina arbetskamrater vilket fackförbund och vilken a-kassa de är med i. På den här sidan hittar du även aktuella erbjudanden och förmåner från fackförbund och fackföreningar anpassade just för ditt yrke. Som medlem i ett fackförbund kan du ta del av försäkringar, juridisk konsultation och andra tjänster som gör att din anställning och vardag känns tryggare.

Kommentera eller ställ en fråga

Här kan du kommentera eller ställa en fråga om ett specifikt förbund eller skriva en generell kommentar eller fråga. Din emailadress visas aldrig offentligt på sajten.

Senaste kommentarer och frågor

 • Li Weiqiong

  Hej !
  Sedan 7 månaders tillbaka arbetar jag inom äldreomsorg i privat företag jag undrar vilken Fackförbund eller A-KASSA skall jag välja ??.
  Med Vänliga Hälsningar,
  Li

 • Hala Abo 780806-7867

  Hur man.kan.veta om jag är registrerad mig i fackförbundet