Apotekstekniker

Här hittar du fackförbund som är vanliga för dig som apotekstekniker. Just nu har vi två fackförbund som matchar det här yrket i vårt register. Vi uppdaterar vårt register regelbundet för att vara så korrekta som möjligt när det gäller avtal, villkor och erbjudanden från fackföreningar, fackförbund och a-kassor som företräder yrket apotekstekniker.


Som apotekstekniker är det vanligast att man arbetar inom apotek eller försäljning inköp marknadsföring. Liknande yrken är till exempel apoteksassistent, apoteksbiträde.

 • Antal Svenska fackförbund

  2 st

 • Kostnad/månad

  50-235 kr

 • Medlemstyper

  Anställd, Egenföretagare, Student

 • Typ av arbetsgivare

  Statlig 0 st, Privat 2 st

Erbjudanden från vanliga förbund för Apotekstekniker

SVERIGES STÖRSTA FACKFÖRBUND

- För dig som arbetar som tjänsteman i det privata arbetslivet.

 

- Befattning, utbildning och lön spelar ingen roll.

 

- Bli medlem i Unionen - Just nu 3 månader gratis - spara upp till 705 kr!

 

 • Bra medlemsförmåner
 • Inkomstförsäkring
 • Juridiskt stöd
Unionen

Övriga förbund för Apotekstekniker

Vilket fackförbund passar dig?

Om du är osäker på vilket förbund som passar dig och ditt yrke bäst så kan du använda vårt sök nedan. Sök på yrke, yrkesområde eller förbund.


De fackförbund som företräder apotekstekniker har gemensamt ca 830 000 medlemmar i Sverige. När du väljer fack som apotekstekniker kan det vara en god idé att även kolla med dina arbetskamrater vilket fackförbund och vilken a-kassa de är med i. På den här sidan hittar du även aktuella erbjudanden och förmåner från fackförbund och fackföreningar anpassade just för ditt yrke. Som medlem i ett fackförbund kan du ta del av försäkringar, juridisk konsultation och andra tjänster som gör att din anställning och vardag känns tryggare.

Kommentera eller ställ en fråga

Här kan du kommentera eller ställa en fråga om ett specifikt förbund eller skriva en generell kommentar eller fråga. Din emailadress visas aldrig offentligt på sajten.

Senaste kommentarer och frågor

 • Ann Holmberg Elisson

  Anställd av Apoteket AB, apotekstekniker, för närvarande medlem i Sveriges Farmaceuter och ämnar stå kvar i AEA. Vad gäller om jag väljer att byta förbund?
  Vilka för- och nackdelar?