Veterinärförbundet - SVF

Sveriges Veterinärförbund är ett fackligt förbund för alla som arbetar som veterinärer och som studerar för att bli veterinär. Facket Veterinärförbundet grundades redan år 1960 och är idag en del av Saco (Sveriges Akademikers Centralorganisation).

Veterinärförbundet Fackförbund har som uppgift att tillvarata sina medlemmars ekonomiska och sociala intressen. Dessutom har Veterinärförbund till syfte att främja medlemmarnas utveckling både på deras arbetsplatser och i samhället.

Du som arbetar som veterinär eller som studerar till att bli veterinär kan ansöka om att bli medlem i Sveriges Veterinärförbund. Genom att vara med i facket får du både tips och råd när du har frågor som handlar om din situation på din arbetsplats samt hjälp ifall det skulle uppstå en konflikt på din arbetsplats.

Att vara med i Veterinärförbundet kostar 132 kronor i månaden om du är anställd som veterinär och 183 kronor i månaden för dig som är företagare. Om du tillfälligt bor utomlands eller har en låg inkomst kan du ansöka om att få en reducerad månadsavgift. För dig som studerar kostar det endast 25 kronor i månaden.

Veterinarforbundet
 • Webbsida

  www.svf.se

 • Kostnad/månad

  N/A

 • Antal medlemmar

  N/A

 • Medlemstyp

  N/A

 • A-Kassa

  N/A