Utesäljare

Här hittar du fackförbund som är vanliga för dig som utesäljare. Just nu har vi tre fackförbund som matchar det här yrket i vårt register. Vi uppdaterar vårt register regelbundet för att vara så korrekta som möjligt när det gäller avtal, villkor och erbjudanden från fackföreningar, fackförbund och a-kassor som företräder yrket utesäljare.


Som utesäljare är det vanligt att man arbetar inom administration ekonomi juridik. Liknande yrken är till exempel säljkoordinator, annonssäljare och exportsekreterare.

 • Antal Svenska fackförbund

  3 st

 • Kostnad/månad

  50-235 kr

 • Medlemstyper

  Anställd, Egenföretagare

 • Typ av arbetsgivare

  Statlig 0 st, Privat 2 st

Erbjudanden från vanliga förbund för Utesäljare

Befattning, utbildning och lön spelar ingen roll För dig som arbetar som tjänsteman i den privata sektorn Inkomstförsäkring ingår (upp till 60 000 kr/mån, max 150 dagar) Pris: 50–235 kr/mån

Unionen - Sveriges största fackförbund

 • En trygg inkomst­försäkring som kompletterar a-kassan ingår
 • Hjälper med lön, rådgivning, rätts- och förhandlingshjälp
 • Gör som 685 000 andra - Bli medlem i Unionen.

Övriga förbund för Utesäljare

De fackförbund som företräder utesäljare har gemensamt ca 735 180 medlemmar i Sverige. När du väljer fack som utesäljare kan det vara en god idé att även kolla med dina arbetskamrater vilket fackförbund och vilken a-kassa de är med i. På den här sidan hittar du även aktuella erbjudanden och förmåner från fackförbund och fackföreningar anpassade just för ditt yrke. Som medlem i ett fackförbund kan du ta del av försäkringar, juridisk konsultation och andra tjänster som gör att din anställning och vardag känns tryggare.

Kommentera eller ställ en fråga

Här kan du kommentera eller ställa en fråga om ett specifikt förbund eller skriva en generell kommentar eller fråga. Din emailadress visas aldrig offentligt på sajten.

Senaste kommentarer och frågor

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Vilket fackförbund passar dig?

Om du är osäker på vilket förbund som passar dig och ditt yrke bäst så kan du använda vårt sök nedan. Sök på yrke eller yrkesområde.