Psykoanalytiker

Här hittar du fackförbund som är vanliga för dig som psykoanalytiker. Just nu har vi ett fackförbund som matchar det här yrket i vårt register. Vi uppdaterar vårt register regelbundet för att vara så korrekta som möjligt när det gäller avtal, villkor och erbjudanden från fackföreningar, fackförbund och a-kassor som företräder yrket psykoanalytiker.


Som psykoanalytiker är det vanligt att man arbetar inom hälso och sjukvård. Liknande yrken är till exempel coach, förskolepsykolog och ptp-psykolog.

 • Antal Svenska fackförbund

  1 st

 • Kostnad/månad

  N/A

 • Medlemstyper

  N/A

 • Typ av arbetsgivare

  Statlig 1 st, Privat 1 st

Övriga förbund för Psykoanalytiker

När du väljer fack som psykoanalytiker kan det vara en god idé att även kolla med dina arbetskamrater vilket fackförbund och vilken a-kassa de är med i. På den här sidan hittar du även aktuella erbjudanden och förmåner från fackförbund och fackföreningar anpassade just för ditt yrke. Som medlem i ett fackförbund kan du ta del av försäkringar, juridisk konsultation och andra tjänster som gör att din anställning och vardag känns tryggare.

Kommentera eller ställ en fråga

Här kan du kommentera eller ställa en fråga om ett specifikt förbund eller skriva en generell kommentar eller fråga. Din emailadress visas aldrig offentligt på sajten.

Senaste kommentarer och frågor

 • Förening psykoanalys

  Hej! Frågan om nu finns eller inte, inom tjänsten tilldelade uppgifter av psykoanalytiska skäl med programmet med utredning bild och roll steg 1 och 2 gestaltterapeutisk Perl vart nu handläggning inom statens kommunen tjänst arbete ideella fackliga och arbetsgivarens avtal ang ersättning lön m m bankens verksamhetsplan namnändringar och personliga frågor i föreningens med innehåll för vara handel derivate musiken Arthur Janov Norum Dont belive a word och Future to come med Europe, kollektiv kooperativ anda med Bolling Tower Jung, Spielrein samt årtal m m Freud Ml Von Franz och Lacan. I fall även personlig historia ämne historia problem stort ämne och område samt till ansökan om stämning vad nu åtalspunkter annat bakgrund till blankett DV 161

Vilket fackförbund passar dig?

Om du är osäker på vilket förbund som passar dig och ditt yrke bäst så kan du använda vårt sök nedan. Sök på yrke, yrkesområde eller förbund.