Handläggare, bygglov

Här hittar du fackförbund som är vanliga för dig som handläggare. Just nu har vi två fackförbund som matchar det här yrket i vårt register. Vi uppdaterar vårt register regelbundet för att vara så korrekta som möjligt när det gäller avtal, villkor och erbjudanden från fackföreningar, fackförbund och a-kassor som företräder yrket handläggare.


Som handläggare är det vanligt att man arbetar inom administration ekonomi juridik. Liknande yrken är till exempel besiktningsman, brandskyddstekniker och energiexpert.

 • Antal Svenska fackförbund

  2 st

 • Kostnad/månad

  N/A

 • Medlemstyper

  Anställd

 • Typ av arbetsgivare

  Statlig 1 st, Privat 1 st

Övriga förbund för Handläggare, bygglov

Vilket fackförbund passar dig?

Om du är osäker på vilket förbund som passar dig och ditt yrke bäst så kan du använda vårt sök nedan. Sök på yrke, yrkesområde eller förbund.


De fackförbund som företräder handläggare har gemensamt ca 232 000 medlemmar i Sverige. När du väljer fack som handläggare kan det vara en god idé att även kolla med dina arbetskamrater vilket fackförbund och vilken a-kassa de är med i. På den här sidan hittar du även aktuella erbjudanden och förmåner från fackförbund och fackföreningar anpassade just för ditt yrke. Som medlem i ett fackförbund kan du ta del av försäkringar, juridisk konsultation och andra tjänster som gör att din anställning och vardag känns tryggare.

Kommentera eller ställ en fråga

Här kan du kommentera eller ställa en fråga om ett specifikt förbund eller skriva en generell kommentar eller fråga. Din emailadress visas aldrig offentligt på sajten.

Senaste kommentarer och frågor

Ingen har kommenterat ännu.