Chefssjuksköterska

Här hittar du fackförbund som är vanliga för dig som chefssjuksköterska. Just nu har vi två fackförbund som matchar det här yrket i vårt register. Vi uppdaterar vårt register regelbundet för att vara så korrekta som möjligt när det gäller avtal, villkor och erbjudanden från fackföreningar, fackförbund och a-kassor som företräder yrket chefssjuksköterska.


Som chefssjuksköterska är det vanligast att man arbetar inom hälso och sjukvård eller chefer och verksamhetsledare. Liknande yrken är till exempel distriktsjukvårdsföreståndare, primärvårdschef och sjukvårdsföreståndare.

 • Antal Svenska fackförbund

  2 st

 • Kostnad/månad

  152-452 kr

 • Medlemstyper

  Anställd

 • Typ av arbetsgivare

  Statlig 1 st, Privat 1 st

Erbjudanden från vanliga förbund för Chefssjuksköterska

Inkomstförsäkring ingår (upp till 80 000 kr/mån, max 150 dagar) Pris: 330-406 kr/mån Sveriges enda fackförbund bara för chefer

Ledarna

 • Sveriges enda fackförbund bara för chefer. 
 • Sveriges mest detaljerade lönestatistik för chefer
 • Bli medlem i Ledarna - Sveriges chefsorganisation

Övriga förbund för Chefssjuksköterska

När du väljer fack som chefssjuksköterska kan det vara en god idé att även kolla med dina arbetskamrater vilket fackförbund och vilken a-kassa de är med i. På den här sidan hittar du även aktuella erbjudanden och förmåner från fackförbund och fackföreningar anpassade just för ditt yrke. Som medlem i ett fackförbund kan du ta del av försäkringar, juridisk konsultation och andra tjänster som gör att din anställning och vardag känns tryggare.

Kommentera eller ställ en fråga

Här kan du kommentera eller ställa en fråga om ett specifikt förbund eller skriva en generell kommentar eller fråga. Din emailadress visas aldrig offentligt på sajten.

Senaste kommentarer och frågor

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Vilket fackförbund passar dig?

Om du är osäker på vilket förbund som passar dig och ditt yrke bäst så kan du använda vårt sök nedan. Sök på yrke, yrkesområde eller förbund.