Campingchef

Här hittar du fackförbund som är vanliga för dig som campingchef. Just nu har vi tre fackförbund som matchar det här yrket i vårt register. Vi uppdaterar vårt register regelbundet för att vara så korrekta som möjligt när det gäller avtal, villkor och erbjudanden från fackföreningar, fackförbund och a-kassor som företräder yrket campingchef.


Som campingchef är det vanligt att man arbetar inom chefer och verksamhetsledare. Liknande yrken är till exempel distriktschef, resebyråföreståndare och gruppledare.

 • Antal Svenska fackförbund

  3 st

 • Kostnad/månad

  49-452 kr

 • Medlemstyper

  Anställd, Egenföretagare, Student

 • Typ av arbetsgivare

  Statlig 2 st, Privat 2 st

Erbjudanden från vanliga förbund för Campingchef

För ekonomer, jurister, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare och kommunikatörer med minst 180 högskolepoäng Inkomstförsäkring ingår (upp till 100 000 kr/mån, max 120 dagar) Oavsett om du jobbar kommunalt, offentligt eller privat Pris: 49–270 kr/mån

Akavia

 • Skydda din inkomst med Akavias inkomstförsäkring som ingår
 • Få personlig rådgivning för att avancera i karriären
 • Du får stöd i tvister och hjälp vid löneförhandling

Övriga förbund för Campingchef

De fackförbund som företräder campingchef har gemensamt ca 95 000 medlemmar i Sverige. När du väljer fack som campingchef kan det vara en god idé att även kolla med dina arbetskamrater vilket fackförbund och vilken a-kassa de är med i. På den här sidan hittar du även aktuella erbjudanden och förmåner från fackförbund och fackföreningar anpassade just för ditt yrke. Som medlem i ett fackförbund kan du ta del av försäkringar, juridisk konsultation och andra tjänster som gör att din anställning och vardag känns tryggare.

Kommentera eller ställ en fråga

Här kan du kommentera eller ställa en fråga om ett specifikt förbund eller skriva en generell kommentar eller fråga. Din emailadress visas aldrig offentligt på sajten.

Senaste kommentarer och frågor

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Vilket fackförbund passar dig?

Om du är osäker på vilket förbund som passar dig och ditt yrke bäst så kan du använda vårt sök nedan. Sök på yrke, yrkesområde eller förbund.