Bilförsäljare

Här hittar du fackförbund som är vanliga för dig som bilförsäljare. Just nu har vi ett fackförbund som matchar det här yrket i vårt register. Vi uppdaterar vårt register regelbundet för att vara så korrekta som möjligt när det gäller avtal, villkor och erbjudanden från fackföreningar, fackförbund och a-kassor som företräder yrket bilförsäljare.


Som bilförsäljare är det vanligt att man arbetar inom försäljning inköp marknadsföring. Liknande yrken är till exempel skoförsäljare, affärsbiträde fackhandel och båtförsäljare.

 • Antal Svenska fackförbund

  1 st

 • Kostnad/månad

  N/A

 • Medlemstyper

  N/A

 • Typ av arbetsgivare

  Statlig 0 st, Privat 1 st

Övriga förbund för Bilförsäljare

Vilket fackförbund passar dig?

Om du är osäker på vilket förbund som passar dig och ditt yrke bäst så kan du använda vårt sök nedan. Sök på yrke, yrkesområde eller förbund.


De fackförbund som företräder bilförsäljare har gemensamt ca 160 000 medlemmar i Sverige. När du väljer fack som bilförsäljare kan det vara en god idé att även kolla med dina arbetskamrater vilket fackförbund och vilken a-kassa de är med i. På den här sidan hittar du även aktuella erbjudanden och förmåner från fackförbund och fackföreningar anpassade just för ditt yrke. Som medlem i ett fackförbund kan du ta del av försäkringar, juridisk konsultation och andra tjänster som gör att din anställning och vardag känns tryggare.

Kommentera eller ställ en fråga

Här kan du kommentera eller ställa en fråga om ett specifikt förbund eller skriva en generell kommentar eller fråga. Din emailadress visas aldrig offentligt på sajten.

Senaste kommentarer och frågor

 • Martin Josifovski

  Hej, jag jobbar för en Bilhandlare. Jag får inte upp några tips om fackförbund som är aktuella för mig? jag är inte direkt försäljare utan jag sköter mer logistiken av bilarna fram till att dom säljs (tex tar dom till glasmästare, tar dom på service, besiktning, etc etc) skulle ni kunna hjälpa mig hitta ett fackförbund? tack på förhand mvh Martin.