Avsynare inom metallprodukter

Här hittar du fackförbund som är vanliga för dig som avsynare inom metallprodukter. Just nu har vi ett fackförbund som matchar det här yrket i vårt register. Vi uppdaterar vårt register regelbundet för att vara så korrekta som möjligt när det gäller avtal, villkor och erbjudanden från fackföreningar, fackförbund och a-kassor som företräder yrket avsynare inom metallprodukter.


Som avsynare inom metallprodukter är det vanligast att man arbetar inom hantverksyrken eller bygg och anläggning. Liknande yrken är till exempel förnicklare, kadmierare och maskinskötare.

 • Antal Svenska fackförbund

  1 st

 • Kostnad/månad

  N/A

 • Medlemstyper

  N/A

 • Typ av arbetsgivare

  Statlig 0 st, Privat 1 st

Övriga förbund för Avsynare inom metallprodukter

De fackförbund som företräder avsynare inom metallprodukter har gemensamt ca 313 000 medlemmar i Sverige. När du väljer fack som avsynare inom metallprodukter kan det vara en god idé att även kolla med dina arbetskamrater vilket fackförbund och vilken a-kassa de är med i. På den här sidan hittar du även aktuella erbjudanden och förmåner från fackförbund och fackföreningar anpassade just för ditt yrke. Som medlem i ett fackförbund kan du ta del av försäkringar, juridisk konsultation och andra tjänster som gör att din anställning och vardag känns tryggare.

Vilket fackförbund passar dig?

Om du är osäker på vilket förbund som passar dig och ditt yrke bäst så kan du använda vårt sök nedan. Sök på yrke eller yrkesområde.